Notícies

El Festival de cinema de la ITB de Berlín, el conegut Das Goldene Stadttor premia L'Obra d'un gegant. La serra de Tramuntana i Mallorca com a millor pel·lícula documental

El documental L'Obra d'un gegant.La serra de Tramuntana i Mallorca guanya el primer premi del Festival de cinema de la ITB de Berlín el Das Goldene Stadttor com a millor pel·lícula documental. Es tracta d'una coproducció d'IRU i Singular Audiovisuals que ha comptat amb el suport del Consell de Mallorca, la Fundació Mallorca Turisme, el Govern de les Illes Balears i IB3, va ser seleccionada per participar al Festival de cinema de la Fira ITB Berlin, el Das goldene Stadttor.Gràcies al suport de l'Institut Ramon Llull aquest documental coproduït per IRU i SINGULAR AUDIOVISUAL i dirigit per Antoni Mir, ha viatjat a la capital alemanya on ha estat guardonat amb el primer premi del Das goldene Stadttor com a millor TV Travel Magazine.


El festival Das goldene Sadttor es realitza anualment durant 5 dies en el marc de l'ITB de Berlín, la Fira Internacional de Turisme més important d'Europa. Aquest esdeveniment va nàixer baix el patrocini de l'Associació Federal Alemanya de Productors de Cinema i Audiovisuals, per tal de premiar aquelles produccions que serveixen per promocionar els valors turístics i patrimonials d'una regió o un país.A la cerimònia, que ha tingut lloc el passat dia 8 de març a la sala ITB Cinema, dins el recinte de la ITB de Berlín hi han assistit Antoni Mir, director del documental i Rafel Durán i Miquel Verd, productors de IRU i Singular Audiovisual, respectivament.


0