Notícies

Actuació dels Bauets a la XIII Setmana de Música Religiosa

El passat dimecres dia 4 d'abril l'Escolania de Bavets de Lluc van actuar dins el cicle de concerts de la Setmana de Música Religiosa de 2012. El concert es va celebrar a l'Església dels Sagrats Cors, a Palma.

El públic va acollir amb entusiasme un gran repertori basat en peces litúrgiques composades per A. Martorell, G. Fauré, S. Legarda, G.B. Pergolesi, entre d'altres.


.........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................


El pasado 4 de abril la Escolanía de Blavets de Lluc actuó en el ciclo de conciertos de la Setmana de Música Religiosa de 2012. El concierto se celebró en la iglesia de los Sagrats Cors, en Palma. El público acogió con entusiasmo un gran repertorio basado en obras litúrgicas, compuestas por A. Martorell, G. Fauré, S. Legarda, G.B. Pergolesi, entre otros.
Enllaç: http://www.mallorcaquality.com/blavets-de-lluc-esglesia-dels-sagrats-cors/

 

XIII_SMR_-_Blavets